Welkom
Steeds meer mensen raken in de schulden. Iedereen leent gemakkelijker en legt minder geld opzij. Occasioneel kom je er niet onderuit en heb je abrupt geld nodig om iets onmisbaars te bemachtigen. Het is dan mogelijk een geldlening af te sluiten waardoor je op het moment dat het benodigd is het benodigde meteen kunt kopen.

Toch heeft een lening ook nadelen en kan sparen beter zijn. Bij lenen ben je verplicht om elke maand een deel van de geldlening af te betalen, en het is verplicht rente te betalen. Wat betreft geld lenen is het doorslaggevend goed voorbereid te zijn.

Voor je besluit een krediet af te sluiten neem dan eerst gerust de tijd om je wegwijs te maken tussen de verschillende soorten geldleningen en laat je eventueel adviseren welke krediet het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Een krediet is in principe verantwoord als je de maandlasten kunt opbrengen en daarnaast nog genoeg geld kunt wegleggen voor andere grote uitgaven. Let tevens goed op de voorwaarden zoals de mogelijkheid tot vervroegde aflossing want voor je het weet zit je tientallen jaren vastgeketend aan een te dure geldlening.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden


Copyright 2002-2018